Παρασκευή 21.02.2020

Το γράψαμε από τις 25/7: Καρατομήθηκε πριν λίγο η ηγεσία ΕΛΑΣ - Πυροσβεστικής

Από την 25η Ιουλίου, στο meaculpa.gr είχαμε γράψει πως το κλίμα για τους δύο αρχηγούς είναι βαρύτατο και διόλου απίθανη η καρατόμηση τους. 'Οπως ακριβώς έγινε πριν λίγο, με την ολοκλήρωση του ΚΥΣΕΑ και την ανακοίνωση πως ορίζονται νέοι Αρχηγοί στο Πυροσβεστικό Σώμα και την Αστυνομία.

Στις 25 Ιουλίου, έχοντας μελετήσει τα στοιχεία του ρεπορτάζ μας στο meaculpa.gr είχαμε γράψει:

Όσο για το υποτιθέμενα επίμαχο ζήτημα, τα στοιχεία που συγκεντρώνονται πράγματι αποκαλύπτουν βαριές ευθύνες της ΕΛΑΣ και του Πυροσβεστικού Σώματος. Αυτό γίνεται αντιληπτό και στο Μαξίμου, όπου το κλίμα για τους δύο αρχηγούς είναι βαρύτατο. Θα έχει ενδιαφέρον, αν τελικά ζητηθούν παραιτήσεις από εκείνους που τώρα δίνουν το πρόσχημα για άλλο ένα σόου αυτής της θανατηφόρα επικοινωνιακής κυβέρνησης.

Σήμερα επιβεβαιωθήκαμε  σύμφωνα με τη σύντομη και περιεκτική ανακοίνωση από την πλευρά του ΚΥΣΕΑ: «Κατόπιν απόφασης του ΚΥΣΕΑ, νέος αρχηγός της Πυροσβεστικής αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Υπαρχηγός, Αντιστράτηγος Ματθαιόπουλος Βασίλειος και νέος αρχηγός της Αστυνομίας, ο μέχρι σήμερα Υπαρχηγός, Αντιστράτηγος Ανδρικόπουλος Αριστείδης».


Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.