Σάββατο 14.12.2019

Τροχαίο στην Εγνατία Οδό - 6 νεκροί

Έξι πρόσφυγες έχασαν τη ζωή τους, εκ των οποίων τα τρία είναι παιδιά,όταν το όχημα που τους μετέφερε ανατράπηκε το πρωί στην Εγνατία Οδό, στην περιοχή Καρβάλι, μεταξύ Καβάλας και Ξάνθης.

Αυτοκίνητο τύπου βαν εξετράπη της πορείας του, έφυγε από τον δρόμο και προσέκρουσε  στο προστατευτικό στηθαίο, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να σφηνώσει ανάμεσα στο στηθαίο και τα βράχια. Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα με την πυροσβεστική να προσπαθεί για αρκετή ώρα να απεγκλωβίσει τους άτυχους επιβάτες μέσα από το όχημα. 

Ανασύρθηκαν από το ΕΚΑΒ πέντε νεκροί, ενώ άλλος ένας ενήλικας εξέπνευσε κατά τη διάρκεια του χειρουργείου στο νοσοκομείο Καβάλας.

Εκεί νοσηλεύονται οι δέκα τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας χειρουργείται από ορθοπεδικούς αυτή την ώρα, ενώ η κατάσταση των άλλων τριών θεωρείται σοβαρή καθώς έχουν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι άλλοι έξι τραυματίες είναι πιο ελαφρά.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για οικογένειες προσφύγων ιρανικής καταγωγής, που πλήρωσαν τον διακινητή για να τους μεταφέρει από τον Έβρο στη Θεσσαλονίκη.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.