Τρίτη 28.01.2020

Νέα Δημοκρατία... Χαλαρά στο 40%

Γράφει ο Νίκος Υποφάντης.

Απορούν οι περισσότεροι γιατί μετά τη διαφορά των 9,5 μονάδων στις ευρωεκλογές η Νέα Δημοκρατία, χαμήλωσε τους τόνους, έριξε την ένταση, έσβησε την πολιτική αντιπαράθεση που η ίδια είχε ανεβάσει.Είναι εύλογη η απορία ακόμα και των κοντινών στον Κυριάκο Μητσοτάκη στελεχών, γιατί δεν υπάρχει η όξυνση στον πολιτικό λόγο, που επικρατούσε πριν από 2 μήνες . Γιατί δεν περιμένουν τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ στην γωνία τώρα ειδικά που βρίσκονται σε πλήρη αποδόμηση και γιατί δεν τους πικάρουν στα γελοία επιχειρήματα που φέρνουν περί ενίσχυσης της μεσαίας τάξης και βοήθεια όλων αυτών που ξέσκισε στους φόρους η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Νέα Δημοκρατία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακόμα και οι δυνατοί, εύστροφοι στην αντιπαράθεση με ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ όπως Άδωνις Γεωργιάδης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Κωνσταντίνος Μπογδάνος από την νέα γενιά, είναι αγνώριστοι ρήτορες. Ήρεμοι, ψύχραιμοι και είτε βρίσκεται ο "ΖΑΙΟΣ" στο παράθυρο είτε είναι κενό το ίδιο και το αυτό. Μοιράζει "φάπες" μόνο και αν προκληθεί ο Νεοδημοκράτης πολιτικός σε προσωπικό επίπεδο.

Η πολιτική είναι εξαιρετική αλλά υπάρχει κίνδυνος σε σχέση με τις δύο κάλπες, της ύπνωσης. Της βαθιάς πολιτικής ύπνωσης που μαζί με την ραστώνη του καλοκαιριού αντι να στείλει στις 7 Ιουλίου τους εξοργισμένους Έλληνες που μαύρισαν τον χειρότερο και πιο επικίνδυνο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης στις ευρωεκλογές στην κάλπη, σε κάποια παραλία.

Από τη μία η χαλαρή διάθεση και οι χαμηλοί τόνοι της ΝΔ, από την άλλη ο Τσίπρας που απέσυρε από την πρώτη γραμμή τα κομματόσκυλα τύπου "Πολάκη" μόνο εκλογές δεν έχουμε καταλάβει. Μαζί και το γεγονός ότι η Novartis είναι το παραμύθι δίχως δράκο, που μετά τις εκλογές θα μάθουμε ποιος και γιατί το έστησε, πάμε στις πιο ήρεμες εκλογές με σβηστή Νέα Δημοκρατία για το 40%.Αρκεί να ξυπνήσει η μικρομεσαία τάξη, να φέρει τα ψέματα του Πινόκιο πρωθυπουργού Τσίπρα στην μνήμη της και να πάει στην κάλπη για κανονικό μαύρισμα...

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.