Δευτέρα 27.01.2020

Θεσσαλονίκη: Πετροπόλεμος και επεισόδια έξω από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό

Δεν αποφεύχθηκε η ένταση και τα χημικά έξω από τον χώρο στον οποίο λαμβάνει χώρα η προγραμματισμένη για σήμερα στις 19:30 εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάλυση της συμφωνίας των Πρεσπών. 

Αρκετές δεκάδες συγκεντρωμένοι ξήλωσαν μάρμαρα και έσπασαν πεζοδρόμια πετώντας ότι έβρισκαν μπροστά τους προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ που έχουν αποκλείσει την είσοδο στη ΔΕΘ.
  
Οι δυνάμεις της αστυνομίας έκαναν χρήση χημικών για να διαλύσουν τους επιτιθέμενους με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική.

Οι επιτιθέμενοι οι οποίοι φορούν κουκούλες εκτοξεύουν πέτρες και άλλα υλικά προς τους αστυνομικούς με την πλατεία της ΧΑΝΘ να έχει αδειάσει εντελώς από κόσμο. 

Κάποιοι από τους κουκουλοφόρους ξήλωσαν κάγκελα τα οποία έχουν μετατρέψει σε ασπίδες κατά των αστυνομικών δυνάμεων. 

Νωρίτερα, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε συνεννόηση με την αστυνομία είχαν αλλάξει τον τόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης η οποία αρχικά θα γινόταν στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας, έπειτα από απειλές που δέχθηκαν μέσω ανακοίνωσης από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.