Pin It

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ευχαρίστησε τους 25.000 πολίτες της Α' Αθήνας οι οποίοι τον εξέλεξαν βουλευτή.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

25000 σταυροί με 40 μέρες εκστρατεία είναι μια λίαν ικανοποιητική επίδοση. Σημαίνει περισσότερες ψήφοι από όσες πήρε πχ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πανελλαδικά, στην Α Αθηνών ο επικοινωνιακά παντοδύναμος τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος, και 10000 πιο πολλές από τον «πολύ» Παύλο Πολάκη. Δηλαδή, ξεπεράσαμε εμφατικά ιδεολογικούς αντιπάλους και διώκτες. Αυτό, όσο νά´ναι, είναι μια προσωπική ικανοποίηση.

25000 σταυροί σημαίνει, επίσης, οτι κάποιοι ψηφοφόροι του «πατριωτικού χώρου» που δεν οδηγήθηκαν, όπως στο παρελθόν, στην απονενοημένη επιλογή, τώρα στέρησαν από την Χρυσή Αυγή την είσοδό της στη βουλή, καθώς αυτή έμεινε έξω για 3300 ψήφους! Συνεπώς, μαζί και με άλλες επιλογές του ψηφοδελτίου της ΝΔ, συμβάλαμε στην απαλλαγή της ελληνικής βουλής από τους νεοναζί - εμείς, οι κεντρώοι και δεξιοί φιλελεύθεροι, όχι τίποτα υποτιθέμενοι «αντίφα». Είμαι ευτυχής και υπερήφανος για αυτό.

25000 σταυροί σημαίνει, ακόμα, ότι μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ σκληρά, ώστε να γίνω ένας χρήσιμος κοινοβουλευτικός, ο ένας στους τέσσερις ψηφοφόρους της ΝΔ στην περιφέρειά μου - ποσοστό αποδοχής που λίγοι πρωτοεμφανιζόμενοι υποψήφιοι έχουν αποσπάσει. Αντιλαμβάνομαι, λοιπόν, ότι η ευθύνη δεν είναι απλά βαριά, αλλά βαρύτατη. Για αυτό αισθάνομαι δέος.

25000 σταυροί, όμως, πρώτα και κύρια σημαίνει ότι οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς, που αποδείξατε ότι τόνοι λάσπης και αήθειας δεν μπορούν να ανακόψουν την ορμή μιας υποψηφιότητας με σαφές ιδεολογικό στίγμα, που απέκτησε από την αρχή κινηματικά χαρακτηριστικά, που ανακοινώθηκε έναν μήνα και κάτι πριν την κάλπη, εκφράστηκε χωρίς φυλλάδια και επαγγελματικά βίντεο, λειτούργησε αποκλειστικά με μία ομάδα καταπληκτικών εθελοντών και με προϋπολογισμό λίγων, μόλις, χιλιάδων ευρώ. Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για αυτό.

Ξανά, η ευθύνη δεν είναι απλά βαριά, αλλά βαρύτατη. Η «φανέλα» της Α Αθήνας και της πλέον ιστορικής ελληνικής παράταξης εξουσίας, που λέγεται ΝΔ, μου επιβάλλουν τη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση σε όλους τους τομείς: ύφους, λόγου, ουσίας, συνολικής παρουσίας. Ευτυχώς για μένα, στο πλευρό μου έχω την τη γυναίκα μου, πλέον, Ελένη Καρβελά, να με εμπνέει και να με κινητροδοτεί.

Φίλοι μου καλοί κι συνεργάτες μου πολύτιμοι, με βοηθήσατε να φτάσω εδώ και σας είμαι απεριόριστα ευγνώμων. Τώρα ήρθε η σειρά μου. Καλούμαι να σας εκφράσω με τον τρόπο που πρέπει και αξίζει στην Αθηναία και τον Αθηναίο, την Ελληνίδα και τον Έλληνα που τόσο έχουν πληγωθεί και υποφέρει τα τελευταία χρόνια - και, με τη βοήθεια του Θεού, θα το κάνω.

Η διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και η τιμή της πρώτης μου κοινοβουλευτικής θητείας ξεκινούν με καλούς οιωνούς. Με κόπο και προσήλωση θα πετύχουμε τους στόχους μας για ελευθερία, νομιμότητα, δικαιοσύνη και ευημερία.

24733 -με ενσωμάτωση σταυρών στο 96.89%- ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της καρδιάς μου.

#Λευτεριά_στην_Α_Αθήνας