Τετάρτη 11.12.2019
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • ΠΟΕΔΗΝ κατά Πολάκη: Δηλώνει παλικάρι αλλά δεν θέλει να δικαστεί σαν απλός πολίτης

ΠΟΕΔΗΝ κατά Πολάκη: Δηλώνει παλικάρι αλλά δεν θέλει να δικαστεί σαν απλός πολίτης

«Πυρά» κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη εξαπέλυσαν οι συνδικαλιστές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Αφορμή για την επικριτική ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ στάθηκε η είδηση για την άρση ασυλίας και κυρίως η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη. «Ο κος Πολάκης που αυτοχαρακτηρίζεται παλικάρι, διαμαρτύρεται για την άρση της ασυλίας προκειμένου να δικασθεί στα Ποινικά Δικαστήρια ως απλός πολίτης. Προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από την Υπουργική ασυλία» αναφέρει αρχικά η ΠΟΕΔΗΝ.

Οι συνδικαλιστές στη συνέχεια υποστηρίζουν ότι στα υπουργικά καθήκοντα του Παύλου Πολάκη «ήταν να βρίζει με ανυπόστατες κατηγορίες τους πάντες. Γιατί ο κος Πολάκης αντιδρά να δικασθεί με τον τρόπο που θα δικαστούμε εμείς για τις πολλές μηνυτήριες αναφορές που έκαναν κατά της ΠΟΕΔΗΝ Διοικητές Νοσοκομείων κατ’ εντολή του, για δήθεν διασπορά ψευδών ειδήσεων, για την κατάσταση των Νοσοκομείων αν και οι καταγγελίες ήταν αυταπόδεικτες από όλους».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές, η ΠΟΕΔΗΝ υπέβαλλε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του Παύλου Πολάκη τον Ιανουάριο του 2017 «παράλληλα με την αγωγή αποζημίωσης που καταδικάστηκε, αλλά αγνοείται η τύχη της».

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.