Τρίτη 28.01.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Μηταράκης: Οι συντάξεις θα εκδίδονται το ταχύτερον δυνατόν

Μηταράκης: Οι συντάξεις θα εκδίδονται το ταχύτερον δυνατόν

Ο κ. Μηταράκης επανέλαβε ως βασική προτεραιότητα την οδηγία του υπουργού Εργασίας για επίσπευση των διαδικασιών

Η επίσπευση της έκδοσης των συντάξεων του Δημοσίου, ήταν το κύριο θέμα της σύσκεψης που πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Νότης Μηταράκης, μαζί με τη γενική γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παυλίνα Καρασιώτου, με τους αρμόδιους υπαλλήλους και τους επικεφαλής της διεύθυνσης Απονομής Συντάξεων Δημοσίου Τομέα.

Η σημερινή σύσκεψη έγινε σε συνέχεια της πρόσφατης επίσκεψης, που πραγματοποίησαν ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης, μαζί με τον υφυπουργό κ. Μηταράκη, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Ο κ. Μηταράκης επανέλαβε ως βασική προτεραιότητα την οδηγία του υπουργού Εργασίας για επίσπευση των διαδικασιών, προκειμένου οι συντάξεις να εκδίδονται το ταχύτερο δυνατόν. Επίσης, συζητήθηκαν αναγκαίες αλλαγές που πρέπει να γίνουν, ώστε να αντιμετωπιστούν προβλήματα τα οποία για καιρό παρέμεναν τροχοπέδη στην έκδοση των συντάξεων και στις υπόλοιπες εκκρεμείς υποθέσεις.

Παράλληλα, ο κ. Μηταράκης ανέδειξε για ακόμα μια φορά το θέμα, τονίζοντας πως οι πολίτες θα πρέπει να λαμβάνουν άμεσα τις συντάξεις τους και να μην χρειάζεται να ταλαιπωρούνται από τις χρονοβόρες διαδικασίες ενός δυσλειτουργικού κράτους, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα και τις σημαντικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.