Σάββατο 25.01.2020

Βίαιη επίθεση σε μέλη της Τ.Ο. ΝΔ στα Πετράλωνα

Γύρω στις 19:30, δύο άτομα πλησίασαν στην πόρτα της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας, που βρίσκεται επί της Τριών Ιεραρχών στα Άνω Πετράλωνα, κι αφού απείλησαν όσους βρίσκονταν μέσα τους επιτέθηκαν αδειάζοντας προς το μέρος τους έναν πυροσβεστήρα και ένα δοχείο με μπογιά.

Σύμφωνα με την αποκλειστική μαρτυρία του αντιπροέδρου της Τοπικής, κου Στέλιου Σκανδάλη, όταν πλησίασαν στην πόρτα οι δύο άντρες φώναξαν "Θα πεθάνετε πούστ@δες". Στη συνέχεια άδειασαν τον πυροσβεστήρα που είχαν μαζί τους στο χώρο των γραφείων κι ένα δοχείο μπογιάς προς τους παρευρισκόμενους και έφυγαν τρέχοντας. Λίγα μέτρα παραπέρα τους περίμεναν περίπου 5 άτομα, ανάμεσα στα οποία ήταν και μία γυναίκα. Όλοι τους φορούσαν μαύρες μπλούζες και καπέλα.

Στο σημείο ήδη βρίσκεται αστυνομική δύναμη, η οποία εντόπισε και τον πυροσβεστήρα σε κοντινό κάδο σκουπιδιών, ενώ αναμένεται να φτάσει και η σήμανση.

mc topiki petralwna

mc topiki petralwna5

mc topiki petralwna4

mc topiki petralwna2

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.