Κυριακή 08.12.2019

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιστρέφει ως καθηγητής Νομικής στο ΑΠΘ

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το «Εθνος», θα επιστρέψει στην έδρα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, από το νέο ακαδημαϊκό έτος.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα παραδίδει στους φοιτητές το μάθημα του Συνταγματικού Δικαίου.

Οπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε αίτηση στις 26 Ιουνίου στο ΑΠΘ -περίπου τρεις εβδομάδες μετά το «διαζύγιο» με τη Φώφη Γεννηματά και το ΚΙΝΑΛ- η οποία και συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (23/7) συνεδρίασης της Συγκλήτου.

Η αίτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου τελικά έκανε δεκτή από τη Σύγκλητο, η οποία ανακοίνωσε την «άρση αναστολής των καθηκόντων του καθηγητή πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Νομικής, Ευάγγελου Βενιζέλου λόγω λήξης της θητείας του ως βουλευτή».

Να σημειωθεί ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος εκλέχθηκε στο ΑΠΘ το 1984 υφηγητής και στη συνέχεια καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, δημοσιεύοντας μεγάλο αριθμό μελετών, μονογραφιών, σχολίων σε δικαστικές αποφάσεις και διδακτικών συγγραμμάτων.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.