Τετάρτη 11.12.2019

Η Θάνου ζητά να ολοκληρώσει την θητεία της στην Επιτροπή Ανταγωνισμού

Την ουσιαστική ακύρωση της διάταξης που δρομολογεί την απομάκρυνσή της από την προεδρία της Επιτροπής Ανταγωνισμού ζήτησε η Βασιλική Θάνου, κατά την εμφάνισή της ενώπιον της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής.

Η πρώην σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο του Αλέξη Τσίπρα δήλωσε πως η επίμαχη διάταξη πρέπει είτε να αποσυρθεί από το υπό συζήτηση νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος είτε να εισαχθεί μεταβατική ρύθμιση που θα διασφαλίζει πως η νυν ηγεσία της Επιτροπής Ανταγωνισμού θα ολοκληρώσει την θητεία της.

 "Θα υπάρξει καθυστέρηση αν αλλάξει η ηγεσία της Επιτροπής Ανταγωνισμού, έτσι πλήττεται η αρχή της αποτελεσματικότητας, άρα και το δημόσιο συμφέρον", ανέφερε η κ. Θάνου μιλώντας στην Βουλή.

Εξέφρασε την "ιδιαίτερη ενόχληση όλων των μελών μας", όπως είπε για την Επιτροπή Ανταγωνισμού και υπογράμμισε ότι "διαθέτουμε όλα τα προσόντα για τα καθήκοντά μας. Ουδείς αμφισβήτησε την αντικειμενικότητα και αμεροληψία μας".

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.