Δευτέρα 09.12.2019
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Θεοδωρικάκος: Ο Τσίπρας αποδεικνύει πως είναι κολλημένος στο χθες

Θεοδωρικάκος: Ο Τσίπρας αποδεικνύει πως είναι κολλημένος στο χθες

Ο Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύεται κολλημένος στο χθες, σχολίασε στο ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, με αφορμή τις καταγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος.

Ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ονομάζει υπερσυγκεντρωτικό κράτος τις προσπάθειες εκσυγχρονισμού της Δημόσιας Διοίκησης και αποκομματοποιησης του κρατικού μηχανισμού.

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως η κυβέρνηση της ΝΔ κρατά στις θέσεις τους όλους τους γενικούς διευθυντές που είχαν οριστεί την προηγούμενη περίοδο στο σύνολο των δημοσίων υπηρεσιών. 

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με την απλή αναλογική θέλησε να τινάξει στον αέρα την τοπική αυτοδιοίκηση για να καθιερώσει ένα κομματικό κράτος μετακλητών.

Προσέθεσε ότι η ΝΔ θέλει μία τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεσματική και όχι που θα συζητά αενάως. 

Ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε πως ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι αυτό της αποκομιδής των απορριμμάτων, ιδιαιτέρα στην Αττική, λέγοντας ότι τα στοιχειά από το ΧΥΤΑ της Φυλής δείχνουν πως μέχρι το τέλος του χρόνου δε θα υπάρχει χώρος για τα σκουπίδια της Αττικής.


Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.