Σάββατο 25.01.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Κ. Μπογδάνος: Ο ρεβανσισμός δεν αντιπροσωπεύει την πολιτική της ΝΔ

Κ. Μπογδάνος: Ο ρεβανσισμός δεν αντιπροσωπεύει την πολιτική της ΝΔ

Ο Βουλευτής Α' Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρέθηκε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ με τη Μάιρα Μπάρμπα και το Γιώργο Ευγενίδη.

Αρχικά, για το ζήτημα της Novartis, ανέφερε ότι η υπόθεση αυτή πρέπει να εξεταστεί γιατί ως τώρα μας είχε απασχολήσει με ύποπτο κι αδιαφανή τρόπο με συγκεκριμένες σκοπιμότητες. Συνεχίζοντας είπε ότι δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κι από συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πλαίσιο και κλίμα μεθόδευσης κατηγοριών. Για επίρρωση του επιχειρήματος χρησιμοποίησε την ατάκα του κ. Πολάκη ότι «Πρέπει να βάλουμε κάποιους φυλακή για να ξαναβγούμε».

Ο Βουλευτής μίλησε για ενορχηστρωμένη προπαγάνδα κι ανέφερε ότι έχει εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Το ζήτημα για τον κ. Μπογδάνο είναι εάν στήθηκε σκοπίμως από το ΣΥΡΙΖΑ με έξωθεν βοήθεια και σκοτεινών διαδρομών, με απώτερο σκοπό να βγουν στη σέντρα σημαίνουσες πολιτικές προσωπικότητες του χώρου της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφορικά στο ζήτημα της θητείας της κ. Θάνου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τη χαρακτήρισε ως μια από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες της αδιαφάνειας και της διαπλοκής, ενώ τα λόγια της περί παραμονής της έως ότου εκπληρώσει τη θητεία της, τα χαρακτήρισε ως προκλητική αντίληψη προς τη θεσμικότητα εν γένει.

Στη συνέχεια, επεσήμανε ότι η επιστροφή στην τάξη δεν είναι ρεβανσισμός, αλλά προώθησή της τάξης κι ότι δεν υφίσταται εκδικητική τάση στις πράξεις της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ότι σκοπός της αποτελεί η τακτοποίηση του κράτους που παρέλαβαν ως «μπάχαλο αλλά και με πολλές μεθοδεύσεις».

Τέλος, για την κ. Θάνου είπε ότι ανήκει σε ένα κομμάτι της Δεξιάς που στήριξε στο Δημοψήφισμα το Όχι και με τρόπους που ήταν κάτω από το τραπέζι ανταμείφθηκε από τον κ. Τσίπρα για τη στάση της, με κορύφωση τη θέση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εξέφρασε την επιθυμία του δε, στις κορυφαίες θέσεις των Επιτροπών να μπαίνουν αξιοκρατικά όλα τα στελέχη κι όχι βάσει των χρόνιων εξυπηρετήσεων που έχουν γίνει προσωπικά, όπως συνέβη στην περίπτωση της κ. Θάνου με τον Αλέξη Τσίπρα.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.