Τετάρτη 19.02.2020

Δεν ξέρεις ούτε να βράζεις μακαρόνια; Τώρα θα το κάνεις σαν επαγγελματίας

Γιατί ακόμα και η πιο απλή συνταγή έχει τα μυστικά της.

Υλικά

  • 500γρ. ζυμαρικά
  • αλάτι
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, ή βούτυρο

Διαδικασία

Σε μεγάλη κατσαρόλα βράζετε 5 λίτρα νερό και προσθέτετε 1 κουτ. σούπας αλάτι.

Ρίχνετε τα μακαρόνια στην κατσαρόλα και τα αφήνετε να βράσουν σύμφωνα με τον προτεινόμενο χρόνο στο πακέτο. Εάν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσετε για παστίτσιο ή γενικά να μπουν στο φούρνο 6 - 7 λεπτά είναι αρκετά. Εάν πρόκειται να τα σερβίρετε αμέσως συνήθως χρειάζονται 8 - 10 λεπτά.

Μόλις είναι έτοιμα, τα στραγγίζετε και χωρίς να τα ξεπλύνετε με νερό, τα βάζετε πάλι στην κατσαρόλα, Τα ανακατεύετε προσεκτικά με 3 κουτ. σούπας λάδι ή βούτυρο, μέχρι να αλειφθούν καλά για να μην κολλάνε μεταξύ τους. 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.