Τρίτη 07.04.2020

Τα τρία ζώδια που θα προτιμήσουν τη μοναξιά από το συμβιβασμό

Υπάρχουν κάποια ζώδια που «ονειρεύονται» να βάλουν κουλούρα, άλλα που είναι πιο κουλ και άλλα που δεν συμβιβάζονται με κάτι λιγότερο από αυτό που έχουν στο μυαλό τους.

Παρακάτω είναι τα τρία ζώδια που αρνούνται να δεχθούν να κάνουν σχέση με κάποιον «μέτριο» για τα δικά τους δεδομένα, προτιμώντας να ζήσουν ελεύθερα πουλιά...

Λέων
Το λιοντάρι είναι το ζώδιο του φαίνεσθαι, χαρακτηριστικό ολοφάνερο και στις σχέσεις του. Θέλει ο σύντροφός του να έχει «όνομα» και φυσικά περιουσία, καθώς με αυτόν τον τρόπο αισθάνεται καλύτερα και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ζυγός
Ο Ζυγός με την υψηλή αισθητική θέλει να έχει δίπλα του κάποιον με κύρος. Του αρέσει να θαυμάζει το ταίρι του και να νιώθει περηφάνια γι’ αυτό. Γι’ αυτό και δεν καταδέχεται να συμβιβαστεί.

Τοξότης
Από την πλευρά του ο Τοξότης, που είναι επιρρεπής στις παράνομες σχέσεις, επιθυμεί έναν σύντροφο που θα του μάθει πράγματα και καταστάσεις. Ποιος ο λόγος να είναι με κάποιον εάν δεν του προσφέρει γνώση, δεν τον ιντριγκάρει και δεν τον παθιάζει; Προτιμά τη μοναξιά, παρά το «μέτριο».

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.