Τετάρτη 11.12.2019

Ο Τσίπρας «τα άκουσε» για το Μακεδονικό μέσα στο αεροπλάνο (VIDEO)

H δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου, όταν αντιλήφθηκε πως συνταξιδεύει με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα "του τα είπε ένα χεράκι" για το Μακεδονικό.

Η Γ. Μπιτάκου πλησίασε τον Αλέξη Τσίπρα, χωρίς να φανερώσει τις προθέσεις της και τον ρώτησε αν ξέρει τον Καραβίτη. «Κάτι μου λέει, αλλά…» απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας και στη συνέχεια ακολούθησε ένας ποταμός σχολιασμών από την κυρία Μπιτάκου.

«Α, κάτι σας λέει. Ήταν το πρωτοπαλίκαρο του Παύλου Μελά», είπε και στη συνέχεια επιτέθηκε φραστικά και με σκληρούς χαρακτηρισμούς στον τέως πρωθυπουργό, με αποτέλεσμα να χρειαστεί οι άνδρες ασφαλείας του Αλέξη Τσίπρα να της ζητήσουν να απομακρυνθεί.

«Ξεπούλησες την πατρίδα, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή. Κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά. Ο χειρότερος φασίστας και προδότης της πατρίδας είστε εσείς» του είπε στη συνέχεια.

 Όσο η συγκεκριμένη κυρία τα έψελνε στον Αλέξη Τσίπρα και παράλληλα κινηματογραφούσε με το κινητό της, ο κ.Τσίπρας, αλλά και η Εφη Αχτσιόγλου παρακολουθούσαν και χαμογελούσαν αμήχανα.

Τελικά η ασφάλεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απομάκρυνε διακριτικά την Γεωργία Μπιτάκου, η οποία συνέχιζε να λέει «κατέστρεψε την χώρα, ξεπούλησε τη Ιστορία των προγόνων μου και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος»

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.