Τρίτη 28.01.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • News
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • Βρετανίδα βουλευτής ρώτησε την κυβέρνηση για τα αποθέματα χαρτιού υγείας σε περίπτωση άτακτου Brexit

Βρετανίδα βουλευτής ρώτησε την κυβέρνηση για τα αποθέματα χαρτιού υγείας σε περίπτωση άτακτου Brexit

Αντιμέτωποι με ελλείψεις στο χαρτί υγείας μπορεί να βρεθούν οι Βρετανοί στην περίπτωση άτακτου Brexit.

 Οι ανησυχίες για το χαρτί υγείας ενισχύθηκαν  όταν ο βουλευτής του ουαλικού κόμματος Plaid Cymru, Τζόναθαν Έντουαρντς ζήτησε διευκρινίσεις από υπουργό ως προς το πόσο αναμένεται να διαρκέσουν τα σχετικά αποθέματα μετά από ένα άτακτο Brexit, που φαντάζει ολοένα και πιθανότερο καθώς δεν έχει ακόμη επιτευχθεί μια συμφωνία του Λονδίνου με τις Βρυξέλλες.

Αιφνιδιασμένος ο υπουργός Σάιμον Χαρτ διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση Τζόνσον εργάζεται σκληρά για να διασφαλίσει την απρόσκοπτη κυκλοφορία αγαθών. Αλλά φαίνεται πώς δεν έπεισε τον Ουαλό βουλευτή, που απάντησε: «σ’ αυτό το γελοίο επίπεδο έχουμε πέσει. Η βρετανική κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον ούτε ότι θα έχουμε τις αναγκαίες ποσότητες χαρτιού υγείας σε περίπτωση μη συμφωνίας να εγγυηθεί. Είπε ότι είναι πρόθυμη να τραβήξει το καζανάκι για να λυτρώσει την οικονομία αλλά ούτι χαρτί για να καθαρίσουμε δεν θα έχουμε. Όσο κι αν αυτή αποκάλυψη εντάσσεται σε επίπεδο χιούμορ τουαλέτες, δείχνει τις σοβαρές επιπτώσεις που θα έχει ένα άτακτο Brexit ακόμη και στην κυκλοφορία των πλέον βασικών αγαθών».

H χαρτοβιομηχανία Velvet and Cushelle, μία από τις πολλές που τροφοδοτούν με χαρτί υγείας τη βρετανική αγορά, είπε ότι λαμβάνει μέτρα για να ανταποκριθεί σε αυξημένη ζήτηση, είτε λόγω καθυστερήσεων στις εισαγωγές, είτε λόγω πανικού των καταναλωτών που θα τρέξουν να αδειάσουν τα ράφια των σουπερ μάρκετ, αλλά προειδοποίησε ότι τα αποθέματα «δεν είναι απεριόριστα»…

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.