Σάββατο 18.01.2020

H εισαγγελέας Ελένη Ράικου καταθέτει για την υπόθεση Novartis

Η τέως επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς εισαγγελέας Ελένη Ράικου, που είχε αναλάβει αρχικά τις έρευνες της Novartis και είχε παραιτηθεί καταγγέλοντας πολιτικές παρεμβάσεις και μεθοδεύσεις στο έργο της, μιλώντας για πρώτη φορά για τον λεγόμενο «Ρασπούτιν» καταθέτει σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Αν στην κατάθεση της κατονομάσει και δώσει στοιχεία για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο η κατάθεση της θα διαβιβαστεί στη Βουλή.

Να σημειωθεί ότι η κα Ράικου χειρίστηκε τις έρευνες για τη Novartis και παραιτήθηκε το 2016 καταγγέλοντας παρεμβάσεις και το ρόλο «Ρασπούτιν», στον οποίο ήταν εκείνη που προσέδωσε το προσωνύμιο.

Η Ελένη Ράικου με την ιδιότητα της ως τέως επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς γνωρίζει εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα και για το λόγο αυτό η κατάθεση της ίσως είναι η πλέον ενδιαφέρουσα ενώ έχουν ήδη υπάρξει οι καταθέσεις του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή που επόπτευε τις έρευνες της Εισαγγελίας Διαφθοράς και έχει καταγγείλει και αυτός παρεμβάσεις και λανθασμένους δικαστικούς χειρισμούς.

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.