Τετάρτη 15.07.2020

Γεωργιάδης: Ο κ. Τσακαλώτος δεν έβλεπε τους επενδυτές

Στο ζήτημα των επενδύσεων, που ξεκόλλησε η σημεριν κυβέρνηση, αναφέρθηκε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις πολλές αναφορές στο θέμα αυτό από τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την παρουσία του το Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ.

«Στο Ελληνικό τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα από την εικόνα που η προηγούμενη κυβέρνηση η οποία ήταν εκτός τόπου και χρόνου» είπε ο κ. Γεωργιάδης προσθέτοντας ότι «τα πράγματα στο πεδίο των επενδύσεων ήταν τελείως κολλημένα».

Σχολίασε, δε, ότι «ο κ. Τσακαλώτος έλεγε ότι κάνουν ουρά οι επενδυτές και αποδείχθηκε ότι δεν έβλεπε ούτε έναν. Αυτό που ακούω ασταμάτητα από επενδυτές, Έλληνες και ξένους που συναντώ, είναι ότι βρήκαμε κάποιον να μιλάμε».

Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε, ακόμα, ότι «οι επενδύσεις που ασχολούμαστε είναι σοβαρών επιχειρηματιών» για να προσθέσει με νόημα ότι «αν πάρουν μαζί μπρος όλα όσα έχουμε ξεκινήσει τότε θα έχουμε κοσμογονία στη χώρα».

Ερωτηθείς, τέλος, για το ενδεχόμενο εξεταστικής για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το α΄ εξάμηνο του 2015 ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε «ας δούμε πρώτα την ταινία Γαβρά» για να προσθέσει ότι «δεν ξόδεψα χρόνο για το βιβλίο του Βαρουφάκη. Θα μου ήταν έκπληξη αν ο Βαρουφάκης ήταν κατά του Βαρουφάκη».

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.