Πέμπτη 09.07.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • ΚΙΝΑΛ για ΣΥΡΙΖΑ και Δρίτσα: Η πολιτική σχιζοφρένεια στο ζενίθ της

ΚΙΝΑΛ για ΣΥΡΙΖΑ και Δρίτσα: Η πολιτική σχιζοφρένεια στο ζενίθ της

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας ζήτησε να αποσυρθούν οι συμβάσεις για τους υδρογονάνθρακες, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του ΚΙΝΑΛ, που έκανε λόγο για το ζενίθ της πολιτικής σχιζοφρένειας.

 Πρόκειται για συμβάσεις που αφορούν τους υδρογονάνθρακες και είχαν υπογραφεί από την προηγούμενη κυβέρνηση. Μετά τον Νίκο Φίλη, ο οποίος δήλωσε ότι δεν αρκεί η ψήφος «παρών» του ΣΥΡΙΖΑ στις συμβάσεις για τους υδρογονάνθρακες, ο κ. Δρίτσας πρότεινε, μιλώντας στη Βουλή, να αποσύρει η κυβέρνηση τις συμβάσεις.

Ο κ. Δρίτσας είπε ότι η κυβέρνηση, η Βουλή και οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να αναλάβουν έναν διάλογο επανακαθορισμού των δεδομένων, γιατί η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι πραγματική και άμεση απειλή και δεν μπορεί καμία χώρα, μικρή ή μεγάλη, να μην διαμορφώσει συνθήκες ελέγχου του άκρατου ανταγωνισμού που βλάπτει τον πλανήτη και ιδίως τις μικρότερες χώρες.
Εντονη αντίδραση του ΚΙΝΑΛ για τους υδρογονάνθρακες

Αντιδρώντας στην άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει τις συμβάσεις για την εξόρυξη υδρογονανθράκων, ο Βασίλης Κεγκέρογλου σχολίασε «η πολιτική σχιζοφρένεια στο ζενίθ.

«Η προσέγγιση της σοβαρότητας από τον ΣΥΡΙΖΑ διήρκησε από τα σύκα μέχρι τα σταφύλια. Ενώ 10 μέρες πριν τις εκλογές υπέγραψαν δια χειρός υπουργού κ Σταθάκη τις συμβάσεις παραχώρησης για την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων, τώρα που συζητούνται στη Βουλή, δήλωσαν ότι δεν θα τις ψηφίσουν», τόνισε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.