Παρασκευή 29.05.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Γ. Βαρουφάκης σε Ντ. Μπακογιάννη: Την αγένεια σας θα πρέπει να την συνηθίσω

Γ. Βαρουφάκης σε Ντ. Μπακογιάννη: Την αγένεια σας θα πρέπει να την συνηθίσω

Από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, ο Γιάνης Βαρουφάκης, κι ενώ μιλούσε για τη Συνταγματική Αναθεώρηση έκανε παρατήρηση στη βουλευτή της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

«Μήπως σας ενοχλώ, κυρία Μπακογιάννη; Μιλάτε συνεχώς, αλλά είναι δικαίωμά σας» είπε εμφανώς ενοχλημένος προς τη βουλευτή της ΝΔ.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

- Μπακογιάννη: Μια ερώτηση έκανα

- Βαρουφάκης: Ε, δεν κάνατε μια ερώτηση, ολόκληρη συζήτηση κάνατε

- Μπακογιάννη: Ε, θα το συνηθίσετε

- Βαρουφάκης: Την αγένεια σας θα πρέπει να την συνηθίσω και εκ του σύνεγγυς

- Μπακογιάννη: Έχω υπάρξει φυλακισμένη, υποδουλωμένη όχι

Ανεβαίνοντας στο βήμα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συνέχισε την κόντρα που είχε ανοίξει με τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25, αναφερόμενη όμως στην ουσία της τοποθέτησής του.

«Σε αυτή τη Βουλή έχουν ακουστεί πολλά. Θα έπρεπε να πάψει να μας εκπλήσσει ο πολιτικός λόγος ορισμένων συναδέλφων. Νιώθω την ανάγκη να κάνω την δήλωση αυτή, στα 30 χρόνια που είμαι στη Βουλή ουδέποτε ένιωσα βουλευτής υποδουλωμένου έθνους. Έχω υπάρξει φυλακισμένη επί Χούντας, αλλά υπόδουλη ποτέ. Όσα ακούστηκαν είναι απαράδεκτα και οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να τα καταγγείλουν. Δεν δίνουμε σημασία, γιατί ακούγονται από ανθρώπους με συγκεκριμένη πορεία, αλλά όταν ακούγονται από αυτό το βήμα χρειάζονται απάντηση» υπογράμμισε.

Η αναφορά της Ντόρας Μπακογιάννη ήρθε ως απάντηση στη φράση του Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος, στην ομιλία του, ανέφερε: «Κανένα Σύνταγμα δεν μπορεί να αποδώσει στους πολίτες δικαιώματα, όταν το κράτος είναι υπόδουλο».

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.