Πέμπτη 28.05.2020

Κ. Μπογδάνος: Κίνηση «ΜΑΤ» της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια (VIDEO)

Ο βουλευτής Α' Αθήνας με τη ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, καλεσμένος στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", κλήθηκε να σχολιάσει τη χθεσινή επιχείρηση της ελληνικής Αστυνομίας για τη 46η επέτειο του Πολυτεχνείου.

 Ο κύριος Μπογδάνος  είπε χαρακτηριστικά πως τόσα χρόνια η ελληνική Δημοκρατία παρέμενε "τουρίστας" και επανέλαβε τα λόγια του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη "Απαντάμε με περισσότερη και καλύτερη Δημοκρατία".

Μάλιστα, ο γαλάζιος βουλευτής επεσήμανε πως "χθες είδαμε  τι μπορεί να κάνει η αστυνομία με ψυχραιμία, ήρεμο τρόπο, επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα όταν έχει την πολιτική κάλυψη" και συνέχισε λέγοντας ότι "δεν είναι θέμα δεξιό ή αριστερό, αλλά ζήτημα διασφάλισης των θεμέλιων του κοινωνικού συμβολαίου της φιλελεύθερης και αστικής δημοκρατίας". 

"Το κράτος έχει νόμους και αυτούς τους νόμους για πρώτη φορά για πρώτη φορά τους υπερασπιζόμαστε και τους εφαρμόζουμε" διαμήνυσε, κλέινοντας, ο κύριος Μπογδάνος. 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.