Παρασκευή 29.05.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Μπακογιάννη: Αμήχανος χθες ο Τσίπρας, θα ήταν κωμικό να έφτανε ως την πρεσβεία

Μπακογιάννη: Αμήχανος χθες ο Τσίπρας, θα ήταν κωμικό να έφτανε ως την πρεσβεία

Αμήχανη και καταδικασμένη χαρακτήρισε την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να συνδυάσει το ρόλο του τέως πρωθυπουργού και του διαδηλωτή στην πορεία του Πολυτεχνείου η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

"Αυτό φαινόταν στον τρόπο με τον οποίο κινείτο ο κ. Τσίπρας χτες, έβλεπες έναν άνθρωπο αμήχανο, λογικό είναι να είναι αμήχανος, πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος ο οποίος κάθισε με τον Τραμπ, ο οποίος ύμνησε τον Τραμπ, ο οποίος έκανε όλα αυτά, ο οποίος άσκησε τα καθήκοντα του ως πρωθυπουργός για να μην το πω διαφορετικά, να μπορεί να συνδυάσει το ρόλο του διαδηλωτή, είναι πολύ δύσκολο πράγμα και νομίζω ότι η προσπάθεια του αυτή δεν στέφθηκε με επιτυχία. Για αυτό και έφυγε νωρίτερα γιατί θα ήταν λίγο κωμικό να τον δει κανείς έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία, έχει την αίσθηση της πραγματικότητας και προσπάθησε να συνδυάσει δύο πράγματα που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να συνδυαστούν. Είναι δύο διαφορετικά καρπούζια στην ίδια μασχάλη, δεν γίνεται".

Η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε επίσης και στο γεγονός ότι ήταν η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που δεν έπεσε καμία μολότοφ στην πορεία, κάτι  που δικαιώνει και το ίδιο το Πολυτεχνείο, όπως είπε.

Αναφερόμενη στην Συμφωνία των Πρεσπών, είπε ότι "εκ των πραγμάτων δεν αρνείται κανείς την εφαρμογή της" και απέρριψε τις όποιες προσεγγίσεις περί "χαλαρής" εφαρμογής, όπως έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί ο Γερμανός πρέσβης. "Οι Γερμανοί να κάνουν εκπτώσεις στη Γερμανία", τόνισε με έμφαση η πρώην υπουργός Εξωτερικών, ξεκαθαρίζοντας ότι "από τη στιγμή που δεν μπορώ να γυρίσω το ρολόι πίσω και να διαπραγματευτώ μία καλύτερη συμφωνία, θα παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς την υλοποίηση αυτής, που έχουμε".  

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.