Τετάρτη 15.07.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Τζανακόπουλος για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Απειλείται η δημοκρατία

Τζανακόπουλος για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Απειλείται η δημοκρατία

Την άποψη ότι απειλείται η δημοκρατία εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στον απόηχο των επεισοδίων της ΑΣΟΕΕ τη Δευτέρα, καλύπτοντας πολιτικά το σύνθημα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ «η κανονικότητα επιτίθεται, η Δημοκρατία απειλείται».

«Αυτή είναι η κανονικότητα; Να δέρνει η αστυνομία φοιτητές; Εμείς τέτοια πράγματα δε θα κάναμε, και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «επιχείρηση αποπροσανατολισμού της κυβέρνησης από τα κρίσιμα ζητήματα γιατί βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση σε σχέση με το ακροδεξιό της ακροατήριο στο προσφυγικό». 

O βουλευτής ανέφερε ότι «καλά έκαναν» συνάδελφοί του και βρέθηκαν τη Δευτέρα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, επικρίνοντας την αστυνομία «επειδή έριξε ξύλο και χημικά σε 200 φοιτητές» επειδή συγκεντρώθηκαν για να κάνουν συνέλευση παρότι η Σύγκλητος είχε κλείσει το πανεπιστήμιο. 

Όπως δήλωσε γύρω από την ΑΣΟΕΕ το ναρκεμπόριο καλά κρατεί μιλώντας για επιχείρηση αποπροσανατολισμού και επικοινωνιακού χαρακτήρα διαχείριση του ζητήματος.

Για τα ευρήματα της ΕΛΑΣ στα υπόγεια της ΑΣΟΕΕ ανέφερε «το τι μπορεί να γράψει κάποιος σε έναν τοίχο ή σε ένα υπόγειο ή σε μια αποθήκη … Δεν βρήκαν και καλάσνικοφ» Δε συμφωνούμε με αυτά τα πράγματα διευκρίνισε πάντως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.