Κυριακή 07.06.2020

Τραγωδία στον Αλμυρό Βόλου: Αναζητείται ο χειριστής του μοιραίου μηχανήματος

Τον χειριστή του μηχανήματος λούνα παρκ όπου χθες βράδυ έχασε την ζωή 13χρονη κοπέλα αναζητά η Αστυνομία, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια της τραγωδίας στον Αλμυρό Βόλου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το κορίτσι εκτοξεύτηκε από την θέση του ενώ το μηχάνημα είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα στην κίνησή του. Εργαζόμενη στο πανηγύρι δήλωσε πως το βράδυ του δυστυχήματος την ευθύνη για το παιχνίδι είχε διαφορετικός υπάλληλος σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη νωρίτερα, δίχως να της απαγγελθούν κατηγορίες, καθώς ο εισαγγελέας ζήτησε περαιτέρω διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες έλαβε χώρα το δυστύχημα.

Πραγματογνώμονες εξετάζουν το μηχάνημα και τον χώρο όπου φιλοξενήθηκε το πανηγύρι στον Αλμυρό προκειμένου να διαπιστώσουν εάν πληρούνταν οι απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας.


Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.