Κυριακή 07.06.2020

Ορίζεται εφέτης ειδικός ανακριτής για την τραγωδία στο Μάτι

Η σοβαρότητα της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για την τραγωδία στο Μάτι οδήγησε τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών να ζητήσει τον ορισμό εφέτη ειδικού ανακριτή ο οποίος θα χειριστεί την υπόθεση.

Ο προϊστάμενος Ιωάννης Μωραϊτάκης ζήτησε τη σύγκληση της Ολομέλειας των Εφετών προκειμένου να οριστεί εφέτης ειδικός ανακριτής καθώς, όπως αναφέρει στο έγγραφο του προς τον πρόεδρο του τριμελούς συμβουλίου του Εφετείου Κωνσταντίνο Σταμαδιάνο, επιβάλλεται η κύρια ανάκριση να διενεργηθεί από εφέτη ανακριτή και επίκουρο αυτού «λόγω της σοβαρότητας, της εξαιρετικής φύσης και της ευρύτατης δημοσιότητας» της υπόθεσης.

Να σημειωθεί ότι πριν από περίπου έξι μήνες ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος 20 προσώπων για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος μεταξύ των οποίων εμπρησμός και ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Στη λίστα των κατηγορουμένων για την τραγωδία στο Μάτι συμπεριλαμβάνονται ο πρώην Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης αλλά και η πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.