Σάββατο 18.01.2020

Kαταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε νοσηλευτή μετά από διαπληκτισμό

«Κατάχρηση εξουσίας» από πλευράς αστυνομικών σε βάρος νοσηλευτικού προσωπικού στο νοσοκομείο Κέρκυρας καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Σύμφωνα με την αναφορά του Σωματείου Εργαζομένων που κοινοποιεί η ΠΟΕΔΗΝ, την Παρασκευή 8/11/2019, αστυνομικοί που συνόδευαν ασθενή με Εισαγγελική Παραγγελία για εξέταση, διαπληκτίστηκαν με τον νοσηλευτή βάρδιας και απαιτούσαν να εισέλθουν στην Ψυχιατρική κλινική.

Το αποτέλεσμα ήταν να περάσουν χειροπέδες στον νοσηλευτή, γεγονός το οποίο καταδικάζει ως απαράδεκτο.

«Είχαμε καταγγείλει στο παρελθόν περιστατικά με την επιμονή αστυνομικών να εισέλθουν εντός Κλινικών Νοσοκομείων με όπλα κάτι το οποίο αναστατώνει τους ασθενείς» σημειώνει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλης Γιαννάκος και ζητεί την παρέμβαση των υπουργών Υγείας και Προστασίας του Πολίτη «προκειμένου να σταματήσουν τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές αστυνομικών σε βάρος του Υγειονομικού προσωπικού ενώπιον ασθενών που εκθέτουν την Αστυνομία και το έργο που επιτελεί».

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.