Πέμπτη 02.07.2020

Ασθενής πλήρωσε 2.360 ευρώ για εξετάσεις στο νοσοκομείο της Σαντορίνης

Η ΠΟΕΔΗΝ χαρακτηρίζει το νοσοκομείο της Σαντορίνης «πιο ακριβό ιδιωτικό νοσοκομείο της Ευρώπης», κάνοντας λόγο για χρεώσεις πολλαπλάσιες από αυτές που προβλέπει το κρατικό τιμολόγιο.

Επίσης, η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ότι το νοσοκομείο Σαντορίνης λειτουργεί «με μεγάλη επικινδυνότητα χωρίς γιατρούς βασικών ειδικοτήτων και χρεώνει ακριβότερα τις εξετάσεις ακόμη και από τα Ιδιωτικά Νοσοκομεία, για τουρίστες και όσους δεν δικαιούνται περίθαλψη», ενώ υπογραμμίζει ότι εξαιτίας αυτής της κατάστασης δυσφημίζεται η χώρα μας διεθνώς.

ΠΟΕΔΗΝ: Τσουχτερά τιμολόγια στο νοσοκομείο Σαντορίνης
Παράλληλα, η ΠΟΕΔΗΝ παραθέτει εξετάσεις που έκανε ασθενής στο νοσοκομείο Σαντορίνης με συνολικό κόστος 2.360 ευρώ και κάνει λόγο για «τσουχτερά» τιμολόγια. «Αξονική που στοιχίζει 74 ευρώ με το κρατικό τιμολόγιο, χρεώνεται 200 ευρώ, συρραφή τραύματος με τιμή χειρουργικής επέμβασης, αιματολογικές εξετάσεις 30 ευρώ αντί 3 ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΟΕΔΗΝ.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ομοσπονδία καταγγέλλει υπέρογκες χρεώσεις για εξετάσεις στο νοσοκομείο Σαντορίνης. Τον περασμένο Ιούνιο σε ανακοίνωση η ΠΟΕΔΗΝ ανέφερε ότι Καναδός τουρίστας πλήρωσε 590 ευρώ για εξετάσεις ενώ, σύμφωνα με την καταγγελία, οι αντίστοιχες εξετάσεις στον ιδιωτικό τομέα στοιχίζουν 300 ευρώ.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.