Τρίτη 14.07.2020

Υπουργείο Παιδείας: Αυτά είναι τα τμήματα ΑΕΙ που αναστέλλεται η λειτουργία τους

Νέο πίνακα με τα τμήματα των Πανεπιστημίων που δεν θα λειτουργήσουν το ακαδημαικό έτος 2020-21, έδωσε στην δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, καθώς ύστερα από την αρχική τροποποίηση των τμημάτων από 37 σε 38 χθες, ακολούθησε και σημερινή αλλαγή με τα τμήματα να είναι, τελικά, 37.

«Σύμφωνα με επικοινωνία της πρυτανικής αρχής του Ιονίου Πανεπιστημίου με τον αρμόδιο Υφυπουργό Παιδείας κ. Βασίλη Διγαλάκη, η προσθήκη του Τμήματος Τουρισμού του Ιονίου Πανεπιστημίου στη λίστα των 38 τμημάτων, των οποίων η λειτουργία αναστέλλεται από το Υπουργείο Παιδείας έχει γίνει εκ παραδρομής. Η συγκεκριμένη λίστα αφορά τμήματα με προβλεπόμενη έναρξη λειτουργίας από το ακαδημαϊκό έτος 2020-21 και μετά. Το Τμήμα Τουρισμού του Ιονίου Πανεπιστημίου είναι νεοσύστατο και λειτουργεί ήδη με εισακτέους από το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020» αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

pin1
pin2
pin3
pin4
pin5
 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.