Σάββατο 04.07.2020

Λάρισα: 10 έτη χωρίς αναστολή σε άνδρα που λήστευε ηλικιωμένες

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας επέβαλλε σε έναν από τους δύο Έλληνες τσαντάκηδες που κατηγορούνταν για ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών στον Βόλο ποινή κάθειρξης δέκα ετών χωρίς αναστολή και χωρίς να έχει αναστέλλουσα δύναμη η έφεση!

Ο 33χρονος κρίθηκε ένοχος για ληστεία τετελεσμένη και σε απόπειρα και οδηγήθηκε στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή του. Αντίθετα, ο 38χρονος συνεργός του αφέθηκε ελεύθερος, καθώς το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών με τριετή αναστολή και έδωσε στην έφεση αναστέλλουσα δύναμη. Οι δυο τους είχαν συλληφθεί με άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στις 14 Ιουνίου.

Σε βάρος τους είχε σχηματιστεί δικογραφία για ληστεία, τετελεσμένη και σε απόπειρα καθώς, επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, είχαν χρησιμοποιήσει βία για να αρπάξουν την τσάντα μιας 79χρονης που είχε μέσα 25 ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα στη Νέα Ιωνία, ενώ αποπειράθηκαν να αρπάξουν και την τσάντα μιας 73χρονης, χωρίς να τα καταφέρουν.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.