Τρίτη 14.07.2020

Η Κ. Γκαγκάκη παραιτήθηκε από τον τομέα Πολιτισμού του Δήμου Αθήνας

Την παραίτησή της από τη θέση της υπεύθυνης του τομέα Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων, αλλά και από τη θέση της προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Τεχνόπολης, υπέβαλε η Κατερίνα Γκαγκάκη, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο σχολιασμός σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος φοιτήτριας του ΑΠΘ στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στο πάνελ της οποίας μετέχει και η ίδια.

Την αποπομπή της Κατερίνας Γκαγκάκη είχε ζητήσει, από τον δήμαρχο Αθηναίων, ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ», Παύλος Γερουλάνος και όπως έγινε γνωστό, την Τετάρτη η υπεύθυνη του τομέα Πολιτισμού στον δήμο της πρωτεύουσας έθεσε την παραίτησή της στη διάθεση του Κώστα Μπακογιάννη.

«Η κυρία Γκαγκάκη δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε να παραμείνει στη θέση της, ως ένδειξη κατανόησης ότι συμπεριφορές όπως η δική της στην επίμαχη τηλεοπτική εκπομπή δεν έχουν θέση ούτε στον χώρο ευθύνης της, ούτε στην ελληνική κοινωνία», είχε ξεκαθαρίσει σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Γερουλάνος, παρά τη δημόσια συγγνώμη που είχε ζητήσει η ίδια για την ενεργό συμμετοχή της στον εμετικό σχολιασμό της εκσπερμάτισης νεαρού πάνω στη φοιτήτρια του Αριστοτελείου. 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.