Σάββατο 11.07.2020

Μυστική επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στο hot spot των Διαβατών

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο hot spot των Διαβατών.

Σύμφωνα με το Securitynews.gr, ο ανώτερος πολιτικά προϊστάμενος της Ελληνικής Αστυνομίας, στη fast tracκ επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη κατάφερε να “διαφύγει” της προσοχής των δημοσιογράφων και να μεταβεί στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο κ.Χρυσοχοΐδης ενημερώθηκε για τις συνθήκες φιλοξενίας της δομής αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν, ενώ απάντησε “διακριτικά” σε ερωτήματα για το νέο σχέδιο μετεγκατάστασης των μεταναστών που σκοπεύει να εφαρμόσει η Κυβέρνηση.

Να σημειωθεί, ότι ο υπουργός είχε μπαράζ επαφών και συναντήσεων με υπηρεσιακούς παράγοντες της πόλης όπως έγινε γνωστό και από τα Μ.Μ.Ε, όμως αυτό το οποίο αποτελεί στοίχημα για την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, είναι τα μέτρα ασφάλειας για την επέτειο θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Σε μια εξ’αυτών ο κ.Χρυσοχοΐδης είχε στενό τετ-ατετ με ανώτατο υπηρεσιακό στέλεχος της Γ.Α.Δ.Θ. όπου του μετέφερε το μήνυμα “Καλύτερα από το Πολυτεχνείο, με περισσότερη προσοχή”.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς αναμένεται να οριστικοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες των επιχειρησιακών σχεδίων εν’όψη “Γρηγορόπουλου”,με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας να φανερώνουν την ανησυχία τους για τα μηνύματα που λαμβάνουν από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

 

Πληροφορίες - πηγή: Securitynews.gr

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.