Τρίτη 26.05.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Θεοχάρης: Καμπάνια για την προβολή των νησιών που σηκώνουν το βάρος του μεταναστευτικού

Θεοχάρης: Καμπάνια για την προβολή των νησιών που σηκώνουν το βάρος του μεταναστευτικού

«Πρέπει τα νησιά αυτά να στηριχθούν. Είναι υποχρέωσή μας» είπε ο αρμόδιος υπουργός

Kαμπάνια, για την προβολή των νησιών του βορείου Αιγαίου, που δέχονται το μεγαλύτερο βάρος του μεταναστευτικό, προανήγγειλε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

«Πρέπει τα νησιά αυτά να στηριχθούν. Είναι υποχρέωσή μας», υπογράμμισε ο κ. Θεοχάρης, μιλώντας στο Opentv για αυτή την ειδική διαφημιστική καμπάνια που θα γίνει το 2020. Πάντως, επανέλαβε ότι το μεταναστευτικό δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα στην τουριστική κίνηση και σημείωσε ότι δεν υπάρχει εικόνα για ακυρώσεις κρατήσεων. Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Θεοχάρης έκανε αναφορά στις ενέργειες της κυβέρνησης για τη διαχείριση του μεταναστευτικού, όπως η αλλαγή στις διαδικασίες παροχής ασύλου και η πιο εντατική φύλαξη των συνόρων.

«Όμως, η κυβέρνηση δεν εφησυχάζει και για αυτό κινούμαστε προς δύο κατευθύνσεις. Πρωτίστως η βελτίωση της ζωής των κατοίκων στις περιοχές που υποδέχονται μετανάστες και δευτερευόντως η βελτίωση της οικονομικής δραστηριότητας και του τουρισμού», υπογράμμισε ο κ. Θεοχάρης, ο οποίος έκανε αναφορά και στις βραχυχρόνιες μισθώσεις, τονίζοντας: «δεν μπορούμε να έχουμε φοροδιαφυγή και αθέμιτο ανταγωνισμό».

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.