Παρασκευή 17.01.2020

Τα 120 στελέχη από το ΠΑΣΟΚ διοργάνωσαν ομιλία του Α. Τσίπρα

Η συγκέντρωση γίνεται στα πλαίσια ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ

Συγκέντρωση με ομιλητή τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα διοργανώνουν 120 στελέχη προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ

Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην εκδήλωση σχετίζεται με την προσπάθεια της Κουμουνδούρου να πάρει σάρκα και οστά η διεύρυνση - μετασχηματισμός του ΣΥΡΙΖΑ ενώ αποτελεί και ένα εσωκομματικό μήνυμα σχετικά με τους συσχετισμούς που διαμορφώνονται πλέον στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις αντιδράσεις για τη μετακίνηση του ΣΥΡΙΖΑ προς το κέντρο.

Υπενθυμίζεται ότι τα 120 πρόσωπα που διοργανώνουν την σημερινή εκδήλωση προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και την Ανανεωτική Αριστερά και με κείμενο που διένειμαν χθες έκαναν γνωστό ότι στρατεύονται στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσαν την ένταξή τους στη διαδικασία διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και της μετεξέλιξής του σε έναν ανοιχτό μαζικό πολιτικό φορέα «που θα εκφράσει όλους τους προοδευτικούς, δημοκρατικούς και αριστερούς πολίτες».

Οι 120 υπογράφοντες απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους όσοι θέλουν να γίνουν μέρος του εγχειρήματος. Παράλληλα, αναφέρουν στο κείμενό τους πως ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα «για την ανασυγκρότηση της μεγάλης προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης, για τη νέα κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία, για μία εναλλακτική στρατηγική για το αύριο της Ελλάδας και την έξοδο της κοινωνίας από την κρίση».

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.