Σάββατο 18.01.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Κ. Μπογδάνος: Το πάρτι ακροαριστερής βίας τελείωσε. Ξιδάκι! (VIDEO)

Κ. Μπογδάνος: Το πάρτι ακροαριστερής βίας τελείωσε. Ξιδάκι! (VIDEO)

"Όποιος παρανόμησε, είτε φορά στολή, είτε κρατά μολότοφ, θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες"

O βουλευτής Α' Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, καλεσμένος στην ΕΡΤ3, σχολίασε τα όσα λέγονται περί αστυνομικής βίας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ανήμερα της επετείου δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Χωρίς να μασά τα λόγια του, ο γαλάζιος βουλευτής  εξήγησε για τη φωτογραφία που απεικονίζει έναν άνδρα γυμνό από τη μέση και πάνω πως "αν αυτός δεν δέχεται να συλληφθεί με το καλό, θα συλληφθεί με το ζόρι. Αν προσπαθεί να διαφύγει της σύλληψης, ο αστυνομικός θα τον πιάσει από τη μπλούζα και τότε αυτή πιθανόν να βγει". "Δεν έγδυσε κανείς κανέναν" είπε, κατηγορηματικά, ο κος Μπογδάνος.

Ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος τόνισε πως επικρατεί μια αριστερή, ηγεμονεύουσα κουλτούρα που διαχωρίζει την αστυνομική βία σε καλή και κακή.  Μάλιστα, υπενθύμισε τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο Πισοδέρι, όταν τα ΜΑΤ είχαν πάρει εντολή από την κυβέρνηση Τσίπρα να διαλύσουν την ειρηνική διαμαρτυρία πολιτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να ξυλοκοπηθούν αγρίως. 

Απαντώντας σε ερώτημα γύρω από τη νόμιμη βία, ο Κ. Μπογδάνος μήνυσε πως όπως το κάθε κράτος, έτσι και το ελληνικό, έχει το μονοπώλιο της και συνέχισε λέγοντας πως τα όρια της τοποθετούνται στο βαθμό που χρειάζεται το αστυνομικό όργανο για να συλλάβει εκείνον που καταστρέφει και απειλεί τη δημόσια ασφάλεια, τη ζωή πολιτών και αστυνομικών.

"Αυτό τελείωσε" είπε για το "πάρτυ ακροαριστερής βίας", όπως αποκάλεσε τις καταστροφικές ενέργειες αγνώστων που έσπαγαν και έκαιγαν, απειλούσαν και ρήμαζαν για χρόνια. 

Ο κύριος Μπογδάνος επεσήμανε πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχαιραν υπόθαλψης και μέσω αυτής "έκλειναν το μάτι" στη νέα τρομοκρατία. Επιχειρηματολόγησε, δε, τα λεγόμενά του τονίζοντας πως υπάρχουν συνδετικοί κρίκοι ανάμεσα στις καταλήψεις που διαλύονται με τρομοκρατικές οργανώσεις. "Ξιδάκι" σχολίασε καυστικά για όσους, σήμερα, δείχνουν να ενοχλούνται ενώ δεν αντιδρούσαν σε όλα αυτά τα φαινόμενα.

"Πρώτη η  ελληνική αστυνομία παρέπεμψε τους πολίτες να καταγγείλουν στο Συνήγορο του Πολίτη περιστατικά υπέρμετρης βίας, αν αυτά υπάρχουν" υπενθύμισε ο βουλευτής της ΝΔ και τόνισε πως αυτά θα πρέπει να λάβουν την αντιμετώπιση που επιβάλλουν οι νόμοι.

"Όποιος παρανόμησε, είτε φορά στολή, είτε κρατά μολότοφ, θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες" ξεκαθάρισε ο κος Μπογδάνος και κατέληξε πως η πιθανότητα να έχει υπάρξει κρούσμα υπέρμετρης βίας "δεν θα τους κάνει να απολογηθούν που για πρώτη φορά προστάτευσαν αποτελεσματικά την ακεραιότητα και την περιουσία του Έλληνα πολίτη".

Δείτε όσα είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο παρακάτω video

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.