Τετάρτη 29.01.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Ζωντανά από το Μαξίμου η συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη στον Α. Σρόιτερ

Ζωντανά από το Μαξίμου η συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη στον Α. Σρόιτερ

Στην αρχή, είχε προγραμματιστεί να μεταδοθεί όλο το δελτίο ειδήσεων από το Μαξίμου

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, σήμερα, Πέμπτη 16/1,  το κεντρικό  δελτίο του σταθμού θα παρουσιάσει συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στον Αντώνη Σρόιτερ, απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ενδιαφέρουσα προαναγγελία δεδομένου ότι πάντα μία συνέντευξη πρωθυπουργού προσελκύει το ενδιαφέρον. 

Πολλώ, δε, μάλλον η συγκεκριμένη συνέντευξη που θα είναι σε ζωντανό χρόνο και θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ωστοσο, σύμφωνα με τα δελτία Τύπου από τον τηλεοπτικό σταθμό, στην αρχή,  είχε προγραμματιστεί να μεταδοθεί όλο το δελτίο ειδήσεων από το Μαξίμου. 

Το πρώτο δελτίο Τύπου του σταθμού ανέφερε:
Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha θα μεταδοθεί εκτός στούντιο, απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου απ΄ όπου ο Αντώνης Σρόιτερ θα παρουσιάσει την ειδησεογραφία της ημέρας και θα μεταδώσει τον παλμό της επικαιρότητας. 

Προέκυψαν, όμως, αντιδράσεις και γι' αυτό ο ALPHA προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση.

"Η συνέντευξη που παραχωρεί ο πρωθυπουργός στον ALPHA και τον Αντώνη Σρόιτερ θα ολοκληρωθεί λίγο πριν αρχίσει το κεντρικό μας δελτίο ειδήσεων. Εφόσον δεν θα μπορεί να έρθει στο στούντιο ( καθώς από το Μέγαρο Μαξίμου μέχρι τα studio Pro της Κάντζας μεσολαβούν αρκετά χιλιόμετρα), ο Αντώνης Σρόιτερ θα βγει από τον χώρο έξω από το Μαξίμου και θα προλογίσει τη συνέντευξη του πρωθυπουργού. Θα βγει δηλαδή με ζωντανή σύνδεση από τον χώρο που χρησιμοποιούν όλοι οι δημοσιογράφοι όταν κάνουν ζωντανές συνδέσεις από εκεί".

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.