Τετάρτη 26.02.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Μητσοτάκης για την εκλογή της Αικ. Σακελλαροπούλου: Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας επιβεβαιώνει ότι στα μεγάλα μπορούμε να συμφωνήσουμε

Μητσοτάκης για την εκλογή της Αικ. Σακελλαροπούλου: Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας επιβεβαιώνει ότι στα μεγάλα μπορούμε να συμφωνήσουμε

"Με την εκλογή τής κ. Σακελλαροπούλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας ανοίγει «ένα παράθυρο στο μέλλον»"

"Η εκλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου ως πρώτης γυναίκας Προέδρου της ελληνικής Δημοκρατίας με πολύ μεγάλη πλειοψηφία συμβολίζει τη μετάβαση στη νέα εποχή" σχολίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας επιβεβαιώνει ότι στα μεγάλα μπορούμε να συμφωνήσουμε για μια Ελλάδα που μπαίνει σε μια νέα εποχή με πρώτη γυναίκα Πρόεδρο την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου», τόνισε εν συνεχεία ο πρωθυπουργός αμέσως μετά την ψηφοφορία, στο περιστύλιο της Βουλής.

Επίσης, τόνισε πως με την εκλογή τής κ. Σακελλαροπούλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας ανοίγει «ένα παράθυρο στο μέλλον».

Σημειώνεται ότι η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου εξελέγη πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους και είναι η πρώτη γυναίκα που καταλαμβάνει το αξίωμα.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.