Παρασκευή 10.04.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, στο Μαυροβούνιο και την Κροατία

Επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, στο Μαυροβούνιο και την Κροατία

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί αύριο, Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, στην Ποντγκόριτσα και ακολούθως στο Ζάγκρεμπ, όπου θα συναντηθεί με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του Μαυροβουνίου, καθώς και με τον Υπουργό Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Κροατίας.

Κατά την επίσκεψή του στο Μαυροβούνιο, ο Υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της χώρας, κ. M. Dukanovic και τον Πρωθυπουργό, κ. D. Markovic. Εν συνεχεία, θα συναντηθεί με τον ομόλογό του, κ. S. Darmanovic, καθώς και με τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. I. Brajovic.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κροατία, χώρα που ασκεί την προεδρία της ΕΕ κατά το τρέχον εξάμηνο, ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Κροατίας, κ. G. Radman.

Οι συζητήσεις θα εστιασθούν στη διμερή συνεργασία καθώς και σε ζητήματα ευρωπαϊκού και περιφερειακού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων και την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.