Δευτέρα 06.07.2020

Διαψεύδει ο Παναγιωτόπουλος δήλωση για τα Ίμια

«Σχετικώς με πληροφορίες που αναπαράγονται στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας περί δηλώσεως του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, διευκρινίζεται ότι ουδέποτε προέβη σε ανάλογη δήλωση», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Υπενθυμίζουμε ότι το σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν νωρίτερα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στον Alpha ανέφερε πως «δεν υπήρχε απολύτως καμία συνεννόηση» για να διευκρινίσει ότι «εμείς εκείνη τη μέρα, όλη την Παρασκευή, τρέχαμε με το θέμα του ερευνητικού σκάφους και παρακολουθούσαμε αυτό» προσθέτοντας «άλλωστε, αυτές οι συνεννοήσεις δεν γίνονται από εμένα. Αν γίνονταν θα ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο, που δεν έγιναν ποτέ».

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας προσθέτει για το ίδιο θέμα «Όλα τα υπόλοιπα είναι προϊόντα ερμηνειών και εκτιμήσεων αυτών που τις εκφράζουν και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τους επίσημους διαύλους επικοινωνίας μεταξύ κρατών».

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.