Τετάρτη 01.04.2020

Πέτσας για Novartis: O κύριος Τσίπρας είναι σε πανικό

"Θέμα της Δικαιοσύνης, όχι της κυβέρνησης αν δεν προσέλθει η δεύτερη μάρτυρας"

Μιλώντας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις υπουργών που βάζουν τον Αλέξη Τσίπρα στο κάδρο της υπόθεσης Novartis, ο κυβερνητικός εκρπόσωπος Στέλιος Πέτσας ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε μόνος του να αναμειχθεί στη Δικαιοσύνη και στην προανακριτική.

Κατηγόρησε, παράλληλα, τον κ. Τσίπρα για ψέματα: «Επέλεξε να βάλει τον εαυτό του στο κέντρο της συζήτησης και να πει σημαντικά ψέματα: Δεν υπάρχει καμία κοινοτική οδηγία, δεν επιλέγει η ΝΔ ή το ΚΙΝΑΛ κάποια διαδικασία,. Όλα τα κόμματα, πλην του ΣΥΡΙΖΑ, επέλξαν αυτή τη διαδικασία, η οποία είναι η ίδια με αυτήν που ακολούθησε και η φυσική Δικαιοσύνη.

Για τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, ο Στέλιος Πέτσας υποστήριξε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται σε πανικό. «Στον απολογισμό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ρητή αναφορά «θα πρέπει να είναι κανείς προσεχτικός και να αφήνει τη δικαιοσύνη να κάνει το έργο της, πώς συνάδει αυτό με τη δήλωσή του;» αναρωτήθηκε.

Πέτσας: Θέμα της Δικαιοσύνης, όχι της κυβέρνησης αν δεν προσέλθει η δεύτερη μάρτυρας
Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας σε ερώτηση για την επιστολή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου υποστήριξε ότι η κίνηση αυτή εντάσσεται στο ίδιο πλαίσιο με τα ψέματα που λέει ο κ. Τσίπρας. «Δεν υπάρχει καμία παράτυπη διαδικασία. Η Επιτροπή κάνει ακριβώς ό,τι έκανε και η Δικαιοσύνη».

Σε ερώτηση για το τι θα γίνει σε περίπτωση που σήμερα δεν προσέλθει ούτε η δεύτερη μάρτυρας, η «Αικατερίνη Κελέση», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε: «Αναμένουμε αν θα προσέλθει η σημερινή μάρτυρας. Είναι θέμα της Δικαιοσύνης, όχι της κυβέρνησης. Η προανακριτική επιτροπή έχει εργαλεία στα χέρι της και έχουν υπάρξει σημαντικές καταθέσεις μέχρι σήμερα. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι οι διαδικασίες δεν έχουν χρονικό ορίζοντα. Ο μάρτυρας μπορεί να κλητευθεί και στο μέλλον»

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.