Τρίτη 14.07.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Κουτσούμπας: Στόχος της ΝΔ να εφαρμόσει τον νόμο Κατρούγκαλου

Κουτσούμπας: Στόχος της ΝΔ να εφαρμόσει τον νόμο Κατρούγκαλου

Ο κ. Κουτσούμπας περιέγραψε τη σημερινή νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης ως «τελειωτικό χτύπημα»

Κατά την ομιλία του στη Βουλή για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επεσήμανε ότι "ο σημερινός στόχος της ΝΔ είναι να εφαρμόσει και όχι να καταργήσει τον νόμο Κατρούγκαλου, να τον βελτιώσει καλύπτοντας νομικά κενά προκειμένου να παραδοθούν τα αποθεματικά των ταμείων στους ιδιώτες". Προηγουμένως είχε καταγγείλει ότι τόσο διεθνείς οργανισμοί (ΔΝΤ, ΟΟΣΑ κ.ά.) όσο και εργοδοτικές οργανώσεις (ΣΕΒ κ.ά.) είχαν υπογραμμίσει την τεράστια, όπως σημείωναν, συμβολή του νόμου Κατρούγκαλου στην ιδιωτικοποίηση της ασφάλισης.

Στη συνέχεια ο κ. Κουτσούμπας περιέγραψε τη σημερινή νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης ως «τελειωτικό χτύπημα», σημειώνοντας ότι στο νέο ασφαλιστικό θα έχουν πρόσβαση μόνο όσοι έχουν να πληρώσουν, γεγονός που εξηγεί και το ότι έχουν πυκνώσει τελευταία οι παρεμβάσεις των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.