Τρίτη 14.07.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Τσακαλώτος: Χθες οι πρώην δυσαρεστημένοι καλούσαν σε χειροκροτήματα

Τσακαλώτος: Χθες οι πρώην δυσαρεστημένοι καλούσαν σε χειροκροτήματα

Με ανάρτηση στα social media, ο πρ. υπουργός Οικονομικών σχολιάζει τις δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα με τις οποίες χαρακτήρισε πλεονέκτημα την ύπαρξη του «μαξιλαριού» ενώ αναφέρεται και στην ανάγκη ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος υγείας

Παράλληλα, τονίζει ότι χθες ο κόσμος χειροκρότησε για όσους εργάζονται στο δημόσιο σύστημα υγείας και όχι για τους «πρώην δυσαρεστημένους»

Τί έγραψε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα... (Για τη Δεξιά)

1. Ο κ. Πέτσας καταλαβαίνει ότι το μαξιλάρι είναι πλεονέκτημα

Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα... (Για το Κέντρο)

2. Ο κ. Μόσιαλος τονίζει στις 6/3 στην κεντροδεξιά την ανάγκη ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος υγείας: "Έδωσα έμφαση στη σημαντική ενίσχυση του δημοσίου συστήματος υγείας. Είπα ότι τώρα προέχει η προστασία της δημόσιας υγείας και όχι η περαιτέρω μείωση των φόρων. Αυτό δυσαρέστησε πολλούς φίλους στο κεντροδεξιό φάσμα του πολιτικού συστήματος."

Χθες οι πρώην δυσαρεστημένοι καλούσαν σε χειροκροτήματα. Ο κόσμος χειροκρότησε όχι για αυτούς αλλά για τους άνδρες και τις γυναίκες του δημόσιου συστήματος υγείας. Οι πρώην δυσαρεστημένοι ας ξεκινήσουν πληρώνοντας τις υπερωρίες γιατρών και νοσηλευτών. Ας συνεχίσουν ενισχύοντας ουσιαστικά το δημόσιο σύστημα υγείας.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.