Παρασκευή 10.07.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Μηταράκης: Fake news το tweet Βελόπουλου για άφιξη 200 μεταναστών στη Μυτιλήνη

Μηταράκης: Fake news το tweet Βελόπουλου για άφιξη 200 μεταναστών στη Μυτιλήνη

Τριάντα εννέα άτομα έφτασαν στα ελληνικά νησιά τον Απρίλιο

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε ότι αφίχθησαν μέσα σε 3 ώρες στη Μυτιλήνη 200 μετανάστες από κλειστές δομές της Τουρκίας.

«ΤΡΟΜΟΣ! ΜΥΤΙΛΗΝΗ: ΑΦΙΞΗ 200 ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ! Η Νέα Δημοκρατία λέει όλα καλά! Αύξηση των μεταναστευτικών ροών τα ξημερώματα. Προέρχονται από "κλειστές δομές" (τους αμόλησε ο Ερντογάν) που λειτουργούσαν στην Τουρκία αλλά "εγκαταλείφθηκαν"! ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!» έγραψε σε tweet, το οποίο πλέον έχει κατεβάσει από τον λογαριασμό του, ο Κ. Βελόπουλος.

Ωστόσο, ανάρτηση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, διαψεύδει τον παραπάνω ισχυρισμό, καθώς αναφέρει ότι οι αφίξεις μεταναστών κατά τον Απρίλιο ήταν μόλις 39! «Αφίξεις στα νησιά Απρίλιος 39 άτομα (4/2019: 2773). 1ο Τετράμηνο 2020 μείωση ροών 20%. Διαρκής προτεραιότητα η φύλαξη των συνόρων μας» έγραψε ο Νότης Μηταράκης.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.