Τετάρτη 27.05.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • K. Μπογδάνος: Τη "γάγγραινα" της ακροαριστερής βίας όπως και την λαθρομετανάστευση δεν την θέλουμε

K. Μπογδάνος: Τη "γάγγραινα" της ακροαριστερής βίας όπως και την λαθρομετανάστευση δεν την θέλουμε

Ο βουλευτής Α’ Αθηνών Κωνσταντίνος Μπογδάνος, καλεσμένος στην εκπομπή  «Παρεμβάσεις» στον Bluesky,  σχολίασε τις εξελίξεις της επικαιρότητας.

Ο κύριος Μπογδάνος ανέφερε ότι «Από 28 Φεβρουαρίου η Ελλάδα επιβιώνει και αποσπά πλέον τα εύσημα ως πρωτοφανές παράδειγμα».

«Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη περίοδο γιατί η κρίση χτυπάει τώρα τον τουρισμό, την βαριά μας βιομηχανία αλλά με σωστές κινήσεις και σχέδιο η Κυβέρνηση κάνει ότι είναι δυνατόν για να στηρίξει όλους τους φορείς», επεσήμανε.

Ο κυβερνητικός βουλευτής είπε μεταξύ άλλων, «Πρέπει όσο καλοί ήμασταν στην αντιμετώπιση της πανδημίας να είμαστε και τόσο καλοί στην οικονομική ανάκαμψη αλλά και στην διαχείριση της οικονομίας μέσα σε συνθήκες ιού».

Αναφορικά́ με τις προσπάθειες στήριξης της οικονομίας, ο κος Μπογδανος τόνισε πως «στηρίζουμε τους μισθωτούς, στηρίζουμε τους ανέργους, τους επιχειρηματίες, είμαστε εδώ για να στηρίξουμε όποιον έχει ανάγκη. Το αποδείξαμε από την πρώτη μέρα της κρίσης, βάλαμε τα γυαλιά στους κρατιστές για το πως πρέπει να λειτουργεί το κράτος».

Στην συνέχεια ο κύριος Μπογδανος ανέφερε ότι υπήρξε σχέδιο να δημιουργηθούν τρεις νέες δομές μεταναστών γύρω από την Ομόνοια. «Ως βουλευτής Α’ Αθηνών έκανα αγώνα για να μην γίνουν αυτές οι δομές σε ήδη επιβαρυμένες περιοχές της Αθήνας. Δεν θέλω τις δομές μεταναστών στο κέντρο της Αθηνάς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε ότι ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στις μεγάλες πόλεις είναι η «γάγγραινα» «η ακροαριστερή, αντιδραστική υποτίθεται βία και ανομία που όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους τον δέρνουν και τον τραμπουκίζουν» και συνέχισε λέγοντας «Την γάγγραινα της ακροαριστερής, μπάχαλης βίας, όπως και την λαθρομετανάστευση δεν τη θέλουμε».

Κλείνοντας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέφερε ότι «πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό της χώρας.»

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.