Τρίτη 07.07.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Κ. Μπογδάνος: Σήμερα η ταυτότητά μας δέχεται ξανά ανοιχτό πόλεμο

Κ. Μπογδάνος: Σήμερα η ταυτότητά μας δέχεται ξανά ανοιχτό πόλεμο

«Υπάρχει ανάγκη για μιαν οργανωμένη, ηχηρή αντίδραση στον μηδενισμό και τη βία ενάντια σε κάθε τί το πνευματικό και ελληνικό»

Την Ιερά Μονή Πετράκη επισκέφθηκε σήμερα ο Βουλευτής Α' Αθήνας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με αφορμή τη εκ νέου χθεσινοβραδινή επίθεση στην Εκκλησία του Αγίου Βασιλείου Εξαρχείων, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Ναού, Αρχιμανδρίτη Δωρόθεο Κιούση.

Ο Βουλευτής εξέφρασε για άλλη μια φορά την έντονη ανησυχία του για τις αυξανόμενες επιθέσεις στους Χριστιανικούς Ναούς, συζητώντας με τους Πατέρες της Ιεράς Μονής «για τις προκλήσεις του καιρού, τον πόλεμο που δέχεται η πίστη μας και την ανάγκη για μιαν οργανωμένη, ηχηρή αντίδραση στον μηδενισμό και τη βία ενάντια σε κάθε τί το πνευματικό και ελληνικό.»

 

Την επίσκεψή του στην Ιερά Μονή γνωστοποίησε ο ίδιος, με σχετικές αναρτήσεις στα Social Media:

«Χθες βανδαλίστηκε ξανά εκκλησία στο κέντρο. Σήμερα επισκέφθηκα με τον εφημέριό της την ΙΜ Πετράκη, υπερχιλιετές μοναστήρι-κιβωτό του ελληνισμού στην τουρκοκρατούμενη Αθήνα.

Σήμερα η ταυτότητά μας δέχεται ξανά ανοιχτό πόλεμο. Ανοιχτά κι εμείς συμπαρατασσόμαστε για να πολεμήσουμε.»

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ως Βουλευτής έχει καταθέσει σχετική κοινοβουλευτική ερώτηση προς τα αρμόδια υπουργεία για τα διαρκώς αυξανόμενα περιστατικά βεβήλωσης των Χριστιανικών Ναών.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.