Παρασκευή 03.07.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Χρηστίδης: Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να εκφράσουν την προοδευτική παράταξη

Χρηστίδης: Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να εκφράσουν την προοδευτική παράταξη

Για τη Novatis είπε ότι ήταν πράγματι ένα σκάνδαλο, με το οποίο δεν ασχολήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί ήθελε απλά και μόνο να αποκομίσει πολιτικά οφέλη

«Ο κ.Τσίπρας κι η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να εκφράσουν την προοδευτική παράταξη και χρησιμοποιούν στρατηγικές τις οποίες εκμεταλλεύεται η ΝΔ και δεν δίνει στο φως της δημοσιότητας την λίστα των ΜΜΕ που πήραν 20 εκατομμύρια, που έπρεπε να έχει δώσει εδώ και δυο-τρεις εβδομάδες», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, επιτέθηκε με οξείς χαρακτηρισμούς κατά του κ. Τσίπρα, αλλά και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που τον αντιπολιτεύονται με αφορμή τις αναφορές του στο «βρώμικο '89».

Μιλώντας στον Σκάϊ είπε ότι «το παρακράτος είναι ταυτισμένο στην χώρα μας με την δεξιά. Το '89 με αυτό το παρακράτος συμφώνησε ο ΣΥΝ και οι Φίλης, Σκουρλέτης και όλοι αυτοί που λένε ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν ένα ακραίο λαϊκιστικό κόμμα. Αναφερόμενοι στο σήμερα λοιπόν, το μόνο που προκαλεί συζήτηση περί αναλογίας, είναι τα σοβαρά εσωτερικά προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ και γέλιο σε όλους τους υπόλοιπους που αντιλαμβάνονται ότι το 2015 παντρεύτηκε τον κ. Καμμένο για να βρει ένα αποκούμπι στο παραθεσμικό κομμάτι του κ. Παπαγγελόπουλου».

Ο κ. Χρηστίδης είπε ακόμη για τη Novatis ότι ήταν πράγματι ένα σκάνδαλο, με το οποίο δεν ασχολήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί ήθελε απλά και μόνο να αποκομίσει πολιτικά οφέλη.

«Τι έκανε  ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση του για την διερεύνηση της ουσίας του σκανδάλου και την εξασφάλιση αποζημίωσης του ελληνικού δημοσίου;  Σε ποιες αντίστοιχες ενέργειες έχει προβεί ένα χρόνο τώρα ο κ. Μητσοτάκης;», κατέληξε.

 

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.