Δευτέρα 24.02.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • O Πολάκης δεν πήγε στην τελετή παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου Υγείας

O Πολάκης δεν πήγε στην τελετή παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου Υγείας

Δεν παρευρέθηκε στην τελετή παράδοσης παραλαβής ο αν. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, παρά τις παραινέσεις του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, δείχνοντας πως δεν διαθέτει δείγμα πολιτικού πολιτισμού. Ο λόγος φυσικά για τον πρώην υφυπουργό υγείας Παύλο Πολάκη, του οποίου η απουσία ήταν αισθητή.

Έτσι ο Βασίλης Κικίλιας το μεσημέρι της Τρίτης, λίγες ώρες αφ΄ότου ορκίστηκε υπουργός παρέλαβε το υπουργείο υγείας.

Συγκεκριμένα, ο απερχόμενος υπουργός Ανδρέας Ξανθός παρέδωσε το υπουργείο στον Βασίλη Κικίλιας, χωρίς όμως να έχει στο πλευρό του τον Παύλο Πολάκη.

Φαίνεται πως ο υφυπουργός Υγείας, παρά τις παραινέσεις του Αλέξη Τσίπρα έτσι ώστε όλοι οι υπουργοί να δώσουν το «παρών» στις τελετές παράδοσης-παραλαβής, ο Χανιώτης βουλευτής δεν πήγε στην τελετή.

Ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε για την «ανθρωποκεντρική» πλευρά που θα ακολουθήσει το υπ. Υγείας προσθέτοντας πως πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν οι νοσηλευτές, οι νοσηλεύτριες, οι γιατροί αλλά και οι αφανείς ήρωες.

«Υπάρχουν μικροί ήρωες στο σύστημα υγείας, άνθρωποι που προσφέρουν. Αυτούς τους ανθρώπους θα αναδείξουμε», ανέφερε προειδοποιώντας πως «Όσοι έχουν όρεξη ρεβανσισμού ή πολιτικών τέτοιων που έχουν να κάνουν με τα εσωτερικά του κόμματος καλά θα κάνουν να μείνουν μακριά από το Υπουργείο Υγείας».

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.