Δευτέρα 13.07.2020

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Γεωργούλης

Η συμφωνία επετεύχθη και πλέον ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Να υπενθυμίσουμε πως το «στόρυ» με τον Αλέξη Γεωργούλη παίζεται πάνω από ένα μήνα, ωστόσο πλέον ανακοινώθηκε κι επίσημα.

Επίσης, ανακοινώθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιπες τέσσερις υποψηφιότητες στο ευρωψηφοδέλτιο.

-Ο μουσικός Ρος Ντέιλι. Ο Ντέιλι είναι Ιρλανδός μουσικός, με εξειδίκευση στην κρητική λύρα και το αφγανικό ραμπάμπ, ο οποίος ζει εδώ και χρόνια στην Κρήτη. Ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους Οικολόγους Πράσινους και από το 2014, ήταν ένας από τους διανοούμενους που υπέγραψαν την «Ώρα της Ευρωπαϊκής αριστεράς», στηρίζοντας τον σημερινό πρωθυπουργό.

– Η Κυριακή Μάλαμα, σκηνοθέτης, διευθύντρια προγράμματος ΕΡΤ3, μέλος ΔΣ Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Επίσης, είναι αδελφή του γνωστού τραγουδιστή Σωκράτη Μάλαμα.

– Ο Γιώργος Πετρόπουλος, αντιπρόεδρος ΑΔΕΔΥ

– Η Νατάσα Ρωμανού, Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Columbia & Ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Διαστημικών Μελετών Goddard της NASA

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 στις 7:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.