Δευτέρα 13.07.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • ΣΥΡΙΖΑ: «Θράσος» από πλευράς ΝΔ η ανακοίνωση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

ΣΥΡΙΖΑ: «Θράσος» από πλευράς ΝΔ η ανακοίνωση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Ως επίδειξη θράσους από την πλευρά της ΝΔ χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα της δίκης της Χρυσής Αυγής:

«Το κόμμα που συμπορεύτηκε και συνεχίζει να συμπορεύεται με τη Χρυσή Αυγή, το κόμμα που έστρωσε το έδαφος για την άνοδό της, το κόμμα που έδειξε διαχρονικά προκλητική ανοχή στα δεκάδες της εγκλήματα, το κόμμα που προσπάθησε να ξεπλύνει τη φασιστική της δράση με την επικίνδυνη θεωρία των 2 άκρων, το κόμμα που είχε χρεώσει στον Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά, Τ. Μπαλτάκο, τις επαφές μαζί της, το κόμμα που έχει κοινοβουλευτικό εκπρόσωπό τον Μ. Βορίδη, διάδοχο του Μιχαλολιάκου  στην ηγεσία της νεολαίας της ΕΠΕΝ, το κόμμα που δεν λέει λέξη για τις τωρινές φασιστικές πρακτικές απέναντι  σε στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ με πρόσχημα τη συμφωνία των Πρεσπών, έχει το θράσος να πιάνει στο στόμα του τον ΣΥΡΙΖΑ και να μιλά για τη δίκη των νεοναζιστών. 

Για την πορεία της δίκης, βέβαια, και τις σχετικές ενέργειες του Υπουργείου Δικαιοσύνης, στο πλαίσιο των δικών του αρμοδιοτήτων, κατανοούμε την πλήρη τους άγνοια. Ούτε έξω από τη δικαστική αίθουσα δεν έχουν περάσει για να αντιληφθούν τη φρίκη που σκόρπισαν οι νεοναζιστές».

Η ανακοίνωση της ΝΔ για Χρυσή Αυγή και την Περιστέρα Μπαζιάνα

Νωρίτερα η ΝΔ είχε εκδώσει ανακοίνωση τονίζοντας ότι ο η σύζυγος του πρωθυπουργού πήγε στο δικαστήριο για να τιμήσει την «επέτειο» της πρωτοφανούς καθυστέρησης στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

«Ο κ. Τσίπρας οφείλει να εξηγήσει για ποιον λόγο όλα αυτά τα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ συμπορεύτηκε με τη ΧΑ. Στην πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά, στις πλατείες της αγανάκτησης, στο δημοψήφισμα παρωδία, στις κοινές επισκέψεις βουλευτών τους στα νησιά, στην προσπάθεια να επιβάλλουν απλή αναλογική, στον διορισμό της κ. Θάνου στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Ανταγωνισμού. Εχει και η υποκρισία τα όρια της» κατέληγε η ανακοίνωση της ΝΔ.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.