Δευτέρα 13.07.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Μουζάλας: Απαράδεκτη η συνάντηση Κουρουμπλή- Αμβρόσιου, μας προσβάλει όλους

Μουζάλας: Απαράδεκτη η συνάντηση Κουρουμπλή- Αμβρόσιου, μας προσβάλει όλους

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, για τη συνάντηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο.

Ο Γιάννης Μουζάλας, υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως και ο κ. Κουρουμπλής, χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συγκεκριμένη συνάντηση και τόνισε ότι το γεγονός αυτό είναι προσβολή για όλους, και για τον κ. Κουρουμπλή.

«Αυτή η συνάντηση είναι απαράδεκτη, είναι μία συνάντηση προσβολή προς τον δημοκρατικό κόσμο. Δεν ξέρω γιατί και πως του ξέφυγε του κ. Κουρουμπλή», δήλωσε ο κ. Μουζάλας μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6. «Αυτή η συνάντηση προσβάλει όλους μας, προσβάλλει και τον κ. Κουρουμπλή», πρόσθεσε ο κ. Μουζάλας.

Ακόμη, αναφορικά με την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές, ο κ. Μουζάλας δήλωσε ότι η θητεία του στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση, ενώ τόνισε και τον κίνδυνο ανόδου της ακροδεξιάς.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.