Δευτέρα 13.07.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Η Σπυριδούλα Καλαντζή νέα γενική γραμματέας Υπ. Προστασίας του Πολίτη

Η Σπυριδούλα Καλαντζή νέα γενική γραμματέας Υπ. Προστασίας του Πολίτη

Μία τρίτη γυναίκα προστίθεται στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Πρόκειται για την Σπυριδούλα Καλαντζή, η οποία αναλαμβάνει γενική γραμματέας Δημόσιας Τάξης.

Η σχετική δημοσίευση έγινε στο ΦΕΚ και η Σπυριδούλα Καλαντζή διαδέχεται τον Δημήτρη Αναγνωστάκη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος «κατεβαίνει» στις αυτοδιοικητικές εκλογές, υποψήφιος για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η Σπυριδούλα Καλαντζή γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1966 και μεγάλωσε στη Νεμέα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΠΑ.Δ.Α. (πρώην ΤΕΙ Αθήνας), κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (MSc) στην ψυχική υγεία από το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ και απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.

Έχει διατελέσει Διοικήτρια του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ) και του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής "Δρομοκαΐτειο" (2016 έως 2019), Διευθύντρια στον πρώην ΟΓΑ (ΕΦΚΑ, 2013 έως 2016), Ειδικός Επιστήμονας στο Συνήγορο του Πολίτη στον Κύκλο Κοινωνικής Προστασίας (1998 έως 2004).

Έχει διδάξει στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΠΑ.Δ.Α. Έχει επιστημονικές δημοσιεύσεις σε περιοδικά, συλλογικούς τόμους και συνέδρια. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.